Hem >>  Zoggs >>  Triathlon >>  simglasögon >>  Zoggs Predator Polarized Ultra Simglasögon Triathlon
Zoggs Predator Polarized Ultra Simglasögon Triathlon [603287]Zoggs Predator Polarized Ultra Simglasögon Triathlon
Move your mouse over image or click to enlarge
Zoggs Predator Polarized Ultra Simglasögon Triathlon
SEK459.85  SEK183.94Spara: 60% mindre
  • Artikelnr: 603287
  • 5000 antal i lager
  • Zoggs Predator Simglasögon Triathlon Stockholm rea
  • Zoggs Predator Flex Reactor Tit Simglasögon Triathlon
  • Zoggs Predator Polarized Simglasögon Triathlon
  • Zoggs Predator Smoke Simglasögon Triathlon Göteborg Billiga
  • Zoggs Predator Flex Polarized Simglasögon Triathlon
Zoggs Predator Polarized Ultra Simglasögon Triathlon_checkout
Zoggs Predator Polarized Ultra Simglasögon Triathlon

Godkänd av Internationella Simförbundet (FINA).
Glasögon med polariserade linser som stöter bort blå solljus för att minska bländning och reflexer från ljus. De är de första glasögon för simning och triathlon med denna teknik, perfekt för simning i öppet vatten. Italienska högkvalitativa linser, koppar färg som förstärker ljusstyrkan utan att straffa i ljusa områden, förstärker denna kristall standardpolariserade. Med ett större ramverk som kombinerar med supermjuk anti-allergisk silikon som ger överlägsen komfort, passform och hållbarhet.
Tillåter 180 graders seende tack vare de böjda linser. Bio-tech konstruktion med slitstarkt skelett och mjukdelar för utmärkt passform och långa slitage. Med lätt justerbar silikonlist.
Liksom alla Zoggs goggles, dessa solglasögon har anti-imma behandling av lång varaktighet som gör att du kan njuta av sporten med en fantastisk utsikt, denna produkt ger UV-skydd.

Nu kan du beställa din order utan att lämna din vardagsrumssoffa på Zoggs mycket bra Malmö, din onlinebutik specialiserad på löpning - triathlonmaterial. Vi vill att du ska njuta av din fritid på ett unikt sätt och därför erbjuder vi dig det bredaste utbudet av Simglasögon produkter från Zoggs. Kolla in löpning - triathlonprodukterna som är listade här som Zoggs Predator Polarized Ultra, designade för att kunna ge dig den komfort du behöver när du utövar din favoritsport eller din dagliga aktivitet.

Beskrivning


Zoggs - Triathlon - Simglasögon