Hem >>  Skins >>  Damkläder >>  löpartajts >>  Skins A400 Long Tights Löpartajts Damkläder
Skins A400 Long Tights Löpartajts Damkläder [13567003]Skins A400 Long Tights Löpartajts Damkläder
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Skins A400 Long Tights Löpartajts Damkläder
Skins A400 Long Tights Löpartajts Damkläder
SEK1,531.14  SEK765.57Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: 13567003
  • 5000 antal i lager
  • Skins A400 Shorts Löpartajts Damkläder Sverige pris
  • Skins A400 3/4 Tights Löpartajts Damkläder gynnad
  • Skins Ry400 Long Tights Löpartajts Damkläder
  • Skins A400 3/4 Tights Löpartajts Damkläder
  • Skins A400 Long Tights Löpartajts Damkläder Mode

Vänligen välj:Antal

Skins A400 Long Tights Löpartajts Damkläder_checkout
Skins A400 Long Tights Löpartajts Damkläder

Jag älskar dessa strumpbyxor! "," Dessa är de bästa strumpbyxor jag någonsin har slitna "," Kan jag få behålla dem? "Det var några av de uttalanden som ges när produkterna tillbaka till oss efter den slutliga produkttester.
De A400 kvinna långa tights uppfyller alla kriterier som förväntas av långa sport strumpbyxor. De är främst vanligt färgade med subtila reflekterande grafik så att du kan kombinera dem med din befintliga garderob. Dessutom är de utrustade med kompression från kalv till de övre lårmusklerna. Detta innebär att du kan utföra din träning mer effektivt och benen återhämta sig snabbare efter träningen. De A400 kvinna långa Tights lever upp till namnet "skins".
Anpassad teknik hjälper till att reglera kroppstemperaturen genom att kyla ner dig i varma förhållanden och hålla dig varm i kylan. De stora sömmarna av strumpbyxor består av så kallade A sömmar som ger komfort och hållbarhet. Ankeln manschetter är inte sys men funktionen bundna sömmar som inte bara optimerar kompression men erbjuder också högsta komfort. Tack vare den lägre ökningen skära trikåer sitta bekvämt på höfterna.
Weve också lagt 360 graders reflektivitet så kompetenskraven sticker ut på varje nivå, i alla ljusförhållanden. dag dess eleganta letar grafik tillverkad av premium reflekterande glaspärla teknik. På natten, grafiken levande att göra dig synlig från upp till 160 meter bort!
Den breda linningen har en ficka på baksidan för att lagra din nyckel eller din smartphone. Jogga, Yoga, Fitness - de A400 Långärmad Tights är idealiska att bäras för någon sport och kommer alltid att du ser bra ut!
400 Passform:
En super bekväm passform, mer exakt, målinriktad Gradient Komprimering och i vissa fall, ett större utbud av ben längder för män och olika kroppsformer för kvinnor
Dynamisk Gradient Komprimering:
Ökar syretillförseln till aktiva muskler i rörelse och minskar mjölksyra bygga upp för mer kraft och mindre återhämtningstid
Fukthantering:
Håll dig torr genom avancerad uppsugning är inneboende i alla SKINS tyger fukt dras bort från huden, så att du förblir torr och bekväm
50+ UV-skydd:
SKINS föddes i Australien, så vi vet en sak eller två om att utöva oss i solen. Våra tyger har en UV-skydd av 50+, vilket innebär att du kan komma ut och träna hårdare utan att behöva oroa solen relaterade risker.
Minne MX:
Minne MX tyg innehåller en unik hög stretch töjfibergarn - som återvänder till sin ursprungliga form oavsett hur mycket stress du sätter det under
Warp Knit:
Tyget i skinn varpstickad använder flera fina kvalitetsgarner för att ge överlägsen prestanda Varptrikå har ingen naturlig sträckning - i stället säkerställer spandex mix specifika nivåer av elasticitet och perfekt kontrollerad kompression
360 Degree Reflexions:
På dagen, dess eleganta letar grafik tillverkad av premium reflekterande glaspärla teknik. På natten, grafiken levande att göra dig synlig från upp till 160 meter bort.
A Seams:
A Seam utvecklades specifikt för tekniska atletisk bära sin eleganta konstruktion innebär att det sitter platt mot kroppen för att eliminera skav. Dess också 30% starkare än en vanlig stich köper SKINS ännu tåligare än tidigare.
ADAPTIV genom HeiQ:
Vid låga temperaturer, binder den unika polymer fukt i sin struktur att hålla dig känslan varm och torr. Som din temperatur ökar ändrar sina egenskaper, frigöra lagrad fukt till ytan där det avdunstar och kyler huden.

Skins A400 Long Tights är en produkt som motsvarar Löpartajtskategorin inom Damkläderurvalet på din löpning - triathlonbutik online, Skins internet Stockholm. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till Skins internet Stockholm communityn. Vad är fördelarna med Skins A400 Long Tights? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för löpning - triathlon.

Beskrivning


Skins - Damkläder - Löpartajts

Skins A400 Long Tights Löpartajts Damkläder
You may also like...