Hem >>  Skins >>  Herrkläder >>  löpartajts >>  Skins A400 3/4 Tights Löpartajts Herrkläder rabatt
Skins A400 3/4 Tights Löpartajts Herrkläder rabatt [13566989]Skins A400 3/4 Tights Löpartajts Herrkläder rabatt
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Skins A400 3/4 Tights Löpartajts Herrkläder rabatt
Skins A400 3/4 Tights Löpartajts Herrkläder rabatt
SEK1,413.68  SEK706.84Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: 13566989
  • 5000 antal i lager
  • Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder populär
  • Skins Ry400 Long Tights Löpartajts Herrkläder
  • Skins Carbonyte 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder
  • Skins Carbonyte Long Tights Löpartajts Herrkläder
  • Skins A400 Long Tights Löpartajts Herrkläder Online

Vänligen välj:Antal

Skins A400 3/4 Tights Löpartajts Herrkläder rabatt_checkout
Skins A400 3/4 Tights Löpartajts Herrkläder rabatt

Det är 5:00 på morgonen, är väckarklockan ringer och du vet: det är bl * # dy tidigare men det är dags för din första träningspasset. Våra A400 Mäns ¾ Tights är den perfekta utrustningen för en kör i den svala morgonluften. De skyddar knäna mot kyla samtidigt som den fria rörligheten.
Kompressionen i dessa funktionella strumpbyxor, som presenterar mer än 15 tygstycken, ökar syretillförseln till musklerna och ger stabilitet. Även under hög intensitet träning dina rörelser förblir kontrollerad och stark, och vibrationer är ett minne blott. Utvecklad i Schweiz, håller den nya anpassad teknik dig torr och reglerar kroppstemperaturen som en andra hud. Det håller dig varm i kylan, och kyler ner dig i varma förhållanden.
Logotyper av A400 Herr ¾ Tights är reflekterande i varje ljuskälla och ger 360 graders sikt för att hålla dig säker i alla lägen. Våra A400 komprimering strumpbyxor kombinerar dynamisk kompression med den senaste designen, inklusive digitala tryckt grafik. Den speciella A sömmar och formen på linningen garanterar att plagget ger optimal komfort. En praktisk ficka i linningen gör att du kan lagra din nyckel och håller händerna fria under din atletisk utmaning.
400 Passform:
En super bekväm passform, mer exakt, målinriktad Gradient Komprimering och i vissa fall, ett större utbud av ben längder för män och olika kroppsformer för kvinnor
Dynamisk Gradient Komprimering:
Ökar syretillförseln till aktiva muskler i rörelse och minskar mjölksyra bygga upp för mer kraft och mindre återhämtningstid
50+ UV-skydd
SKINS föddes i Australien, så vi vet en sak eller två om att utöva oss i solen. Våra tyger har en UV-skydd av 50+, vilket innebär att du kan komma ut och träna hårdare utan att behöva oroa solen relaterade risker.
Minne MX:
Memory MX tyg innehåller en unik hög stretch töjfibergarn - som återvänder till sin ursprungliga form oavsett hur mycket stress du sätter
under
Warp Knit:
Tyget i skinn varpstickad använder flera fina kvalitetsgarner för att ge överlägsen prestanda Varptrikå har ingen naturlig sträckning - i stället säkerställer spandex mix specifika nivåer av elasticitet och perfekt kontrollerad kompression
360 Degree Reflexions:
På dagen, dess eleganta letar grafik tillverkad av premium reflekterande glaspärla teknik. På natten, grafiken levande att göra dig synlig från upp till 160 meter bort.
A Seams:
A Seam utvecklades specifikt för tekniska atletisk bära sin eleganta konstruktion innebär att det sitter platt mot kroppen för att eliminera skav. Dess också 30% starkare än en vanlig stich köper SKINS ännu tåligare än tidigare.
ADAPTIV genom HeiQ:
Vid låga temperaturer, binder den unika polymer fukt i sin struktur att hålla dig känslan varm och torr. Som din temperatur ökar ändrar sina egenskaper, frigöra lagrad fukt till ytan där det avdunstar och kyler huden.

Köp Skins A400 3/4 Tights i Herrkläder kategorin från din löpning - triathlonbutik online, kan du hitta andra produkter relaterade till Löpartajts. Om du är intresserad av att köpa andra produkter från märket Skins, på Skins online köp Stockholm, kommer du hitta ett brett urval av löpning - triathlonprodukter som också kan intressera dig. Skins är fokuserat på innovation och förbättring av löpning - triathlonupplevelsern både för nybörjare och avancerade nivåer och samtidigt behålla låga priser.

Beskrivning


Skins - Herrkläder - Löpartajts

Skins A400 3/4 Tights Löpartajts Herrkläder rabatt