Hem >>  Skins >>  Herrkläder >>  löpartajts >>  Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder
Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder [13566980]Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder
Move your mouse over image or click to enlarge
 • Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder
 • Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder
 • Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder
 • Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder
Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder
SEK953.81  SEK476.90Spara: 50% mindre
 • Artikelnr: 13566980
 • 5000 antal i lager
 • Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder
 • Skins A400 Shorts Löpartajts Herrkläder Sverige säljes
 • Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder populär
 • Skins Carbonyte 1/2 Tights Löpartajts Svart Herrkläder
 • Skins A400 Long Tights Löpartajts Herrkläder Online

Vänligen välj:Antal

Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder_checkout
Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder

Behöver något kortare än de långa tights men ändå vill stödja dina fyrhjulingar och hammies? Våra skins A400 Herr Half Tights har utvecklats för att hjälpa till att förbättra ditt resultat på fältet, i gymmet och på banan.
Våra A400 Herr Half Tights är tillverkade av fem olika tekniska textilier möjliggör optimal dynamisk gradient komprimering till dina större benmusklerna. De ger också kontrollerat tryck och stöd till ITB och TFL muskelgrupper som löper hög risk för skada under körning. I korthet innebär att du får bättre prestanda med en minskad risk för skador. Varsågod!
Vi har också lagt till en sömmar för maximal hållbarhet utan skav så att du kan fokusera på dina övningar för eller köra i total komfort. Dessutom har vi inkluderat ett lättillgängligt midjeband fickan så att du säkert och bekvämt kan lagra en nyckel under din körning.
Vill sticka ut i mörkret? Vi har lagt till 360 grader, premium glaspärla reflektivitet att se till att du ses av andra trafikanter i dåliga ljusförhållanden.
Ge dig själv den hemliga kanten genom att kombinera dessa halv strumpbyxor med någon A400 topp för den ultimata tränings set.Train hårdare, prestera bättre och återhämtar sig snabbare!
400 Passform:
En super bekväm passform, mer exakt, målinriktad Gradient Komprimering och i vissa fall, ett större utbud av ben längder för män och olika kroppsformer för kvinnor
Dynamisk Gradient Komprimering:
Ökar syretillförseln till aktiva muskler i rörelse och minskar mjölksyra bygga upp för mer kraft och mindre återhämtningstid
Muskelfokus:
Unikt omslag och stödja din nyckel muskelgrupper för att minska rörelse och fokus riktning för mindre vibrationer i musklerna, mindre mjuk vävnadsskador och mindre ömhet efter träning
50+ UV-skydd:
SKINS föddes i Australien, så vi vet en sak eller två om att utöva oss i solen. Våra tyger har en UV-skydd av 50+, vilket innebär att du kan komma ut och träna hårdare utan att behöva oroa solen relaterade risker.
Warp Knit:
Tyget i skinn varpstickad använder flera fina kvalitetsgarner för att ge överlägsen prestanda Varptrikå har ingen naturlig sträckning - i stället säkerställer spandex mix specifika nivåer av elasticitet och perfekt kontrollerad kompression
A Seams:
A Seam utvecklades specifikt för tekniska atletisk bära sin eleganta konstruktion innebär att det sitter platt mot kroppen för att eliminera skav. Dess också 30% starkare än en vanlig stich köper SKINS ännu tåligare än tidigare.
ADAPTIV genom HeiQ:
Vid låga temperaturer, binder den unika polymer fukt i sin struktur att hålla dig känslan varm och torr. Som din temperatur ökar ändrar sina egenskaper, frigöra lagrad fukt till ytan där det avdunstar och kyler huden.

Köp din Skins A400 1/2 Tights till lägsta pris! Vår löpning - triathlonbutik online, Skins rea på nätet Stockholm gör dina drömmar till verklighet! Hitta Herrkläder till oslagbara priser. Kolla in våra detaljerad beskrivningar med egenskaper och produktomdömen från andra kunder som redan har köpt Skins A400 1/2 Tights. Hitta de senast rabatterade produkterna och finn alla våra reor i vår löpning - triathlonkatalog till otroligt låga priser!

Beskrivning


Skins - Herrkläder - Löpartajts

Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder
Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder
Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder
Skins A400 1/2 Tights Löpartajts Herrkläder
You may also like...